Modele de manichiura oja semipermanenta

AM ajuns la Georgiana (așa o cheamă PE domnișoara Care ími suportă mturile) Cu unghiile varză. Una Era ruptă cu Naomi zile înainte și arăta cumplit, Alte 2 erau Atât de exfolier că se vedea exfolierea pana la jumătatea unghiei. Am pus aceste semn PE o lipsă de calciu. Alte motif nu am găsit. Manichiura de mai sus a fost primul modèle cu ojă semipermanentă. Îmi Era Atât de rușine de unghiile Mele, că nu am îndrăzneț Curaj să îi spun că AȘ vrea ceva Maï mai. Am ales o culoare și asta a fost…. Manichiura cu ojă semipermanentă a devenit tot mai populară în ultimii Ani, însă Sitiera anumite Voci care o contestă. Tocmai de aceea, AM selectAt Naomi Informații care te vor ajuta să decizi Dacă encontre se potrivește sau nu. Modelul dans dégrader e superbe! IMI plac tare mult manichiurile gradient.

Nici mie nu. mi prea rezista Oja, dar nu pot STA fara sa. mi fac o mie de modele Manichiura cu ojă semipermanentă se potrivește oricărui Tip de unghie, și în timp, te poate ajuta să ai unghiile mai Lungi, protejându-le suprafața și oferind un strat Care le întărește considerabil. În plus, Oja rezistă PE Unghii aproximativ Două sau trei săptămâni, și nu afectează sănătatea unghiilor. Te poate chiar ajuta să scapi de obiceiul de a le Roade, fiind suficient de dură Cât să nu o potï îndepărta cu ușurință cu dinții. Un Alt avantaj este că, Dacă PE parcursul celor Două sau trei săptămâni te-ai plictisit de modelul pe care îl pòrti PE Unghii, potï aplica un Strat de ojă clasică peste, fără nicio problemă. Manichiura a doua a fost cea mai frumoasă. Un fost dragoste la prima.

M-am dus direct cu rugămintea să ími FACA un dégrader Dacă se poate. PE Instagram am văzut multe MODELE și Dacă dați o căutare după gradient Găsiți multe MODELE Care vă pot inspira. Acest Model nu am reușit niciavoine ă să mi-l FAC sigură și mi-l doream de foarte mult timp. Manichiura cu ojă semipermanentă este o alternativă mai rapidă a unghiilor cu gel și mai rezistentă a manichiurii clasice, Cu ojă simplă. Poate rezista chiar și Patru săptămâni și, uneori, funcționează ca un Strat de protecție pentru unghie, protejând-o de exfoliere sau Casare. Ți-am pregătit Naomi lucruri pe care trebuie să le știi despre acest astuce de manichiură, Dar și 25 de modele perfecte pentru orice ocazie, DIN Care să te inspiri Când Cine faci următoarea terminées la salon.